Zalen | Het Amsterdamse Proeflokaal

Voor elk evenement een geschikte zaal

Olympic Lounge

Space with bar

Deze bijzondere ruimtelijke zaal, met houten vloerdelen, donkere lambrisering en iconische afbeeldingen aan de muur en uitzicht op het Olympisch Stadion, is stijlvol ingericht met designmeubelen.

 

The Olympic beschikt over een volledig uitgeruste bar met diverse bierpompen. Ideaal voor netwerkborrels, feesten, (bedrijfs)presentaties en bijzondere sportevenementen. De ruimte is verder geschikt voor andere feesten en partijen, zoals een verjaardag, bruiloft of jubileum.

145m2 | 80-150 Pers.

Station 7Foyer 

Loungen & werken

De warme en sfeervolle ruimte is gelegen in het hart van Het Amsterdamse Proeflokaal en verbindt alle delen met elkaar. Deze overzichtelijke ruimte beschikt over een volledig uitgeruste (koffie)bar.

De Foyer is geschikt als ontvangstruimte, maar te gebruiken ook voor borrels, verjaardagen, private dining, walking dinners of als break-out room.

120m2 | 80 Pers.

Lounge 14

 theaterzaal

Aan de voorzijde van Het Amsterdamse Proeflokaal vindt u Lounge 14, onze theaterzaal. De ruimte is geheel te verduisteren en daarom heel geschikt voor uw bedrijfspresentatie of -film. Maar ook private diningen en vergaderingen voor grotere groepen kunnen wij in deze fraaie ruimte kwijt.

 

De ruimte is ingericht met losse tafels enstoelen, maar ook in te richten in theater opstelling tot 150 personen.

135m2 | 10-150 Pers.

The Kitchen 

Kookworkshops

In deze ruimte staat een volledig uitgeruste keuken waar kookworkshops, proeverijen en teambuilding plaats kunnen vinden.

Tevens is deze ruimte geschikt voor uw vergadering, presentatie en private dining voor groepen tot 32 personen.

60 m2  |  32 Pers.

Onze

Zalen

Bent u op zoek naar een ruimte om te vergaderen, borrelen, een feest of evenement te organiseren? Of misschien een private dining of een kookworkshop te geven?

Boven aan onze brede trap bevinden zich 7 unieke ruimtes, waaronder het bierlokaal, de ‘Olympic’, onze theaterzaal ‘Lounge 14’, 3 wijnlounges, de ‘Kitchen’ en ‘Foyer Station 7’.

Voor uw vergadering of presentatie kunnen wij elke ruimte voorzien van beamer, Lcd-scherm, flipover en meeting kit. Daarnaast is in elke ruimte apart muziek mogelijk.

Er is voor grote en kleine (zakelijke) partijen, maar ook voor particulieren ontzettend veel mogelijk op de eerste verdieping van Het Amsterdamse Proeflokaal.

The_Kitchen_Amsterdamse_Proeflokaal_003-
 
 
 
 

Al het goede komt in drievoud!

 

De Antinori Lounge en de Norton Lounge zijn 2 aparte af te sluiten ruimtes en zijn geschikt als vergaderlocatie of voor private dining. Elke van deze ruimtes beschikt over een eigen koelmeubel gevuld met frisdranken en water en een eigen koffiemachine.


Tussen deze twee wijnlouges bevindt zich de Boschendal Lounge. Een open ruimte met uitzicht op onze wijn-klimaat kasten. De Boschendal Lounge is ingericht met hoge tafels en hoge stoelen en geschikt voor uw presentatie, een borrel, private dining of te gebruiken als break-out room (bijvoorbeeld in combinatie met één van de twee andere wijnlounges).

Antinori

Boschendal

Norton

Stadionplein 300                                                                                     
1076 CK AMSTERDAM                                                                            

KvK 73897957
BTW nr. NL859702595B01

T:  020 – 303 1422

E: Info@hetamsterdamseproeflokaal.nl